top of page

HEINÄ- JA ELOKUUN  VALMENNUSRYHMÄT

Heinä- ja elokuussa valmennusryhmien treenaaminen keskittyy lähipeli- sekä puttitaitojen parantamiseen. Näitä osa-alueita maailman huiput harjoittelevat paljon, mutta normaalit harrastajat aivan liian vähän. Tule kokeilemaan miten tehokas kuuden tunnin harjoituspaketti, voi auttaa sinua ottamaan turhia lyöntejä pois tuloskortista, sekä motivoimaan näiden osa-alueiden omatoimiseen harjoitteluun.

LÄHIPELI JA PUTTI KUNTOON

Ryhmä 1            klo 9:00-11:00

Tiistait 9.7.    16.7.        ja 23.7.    

 

 

Ryhmä 2           klo 18:30-20:30

Ti 13.8.     To 15.8.        To 22.8.

Lähipeli- ja putti ovat osa-alueet joissa moni menettää lyöntejä kentällä. Ne ovat usein myös osa-alueet, joita harjoitellaan liian vähän tai yksipuolisesti. 

 

Näin ollen tällä kolmen harjoituskerran kurssilla keskitymme harjoittelemaan pelkästään lähipeliä ja puttia. Harjoittelemme lähipeliä paljon erilaisista paikoista (myös bunkkerista) monipuolisesti ja koitamme vahvistaa itseluottamusta erilaisiin lähipelilyönteihin ja tilanteisiin mitä kentällä voi tulla eteen.

Putissa keskitymme pitämään harjoittelun kokonaisvaltaisena. Putin harjoittelussa on jatkuvasti mukana niin linjojen luku, tähtäys, suunta ja vauhti. Kaikki elementit joita tarvitaan hyvään puttaamiseen. 

Treeneihin otetaan max. 6 osallistujaa. Treenin toteutuminen vaatii vähintään 3 osallistujaa.

Kesto: 3x 2h = 6h

Hinta 125€ / osallistuja  

bottom of page