KEVÄÄN 2020 PELI- JA OPETUSMATKAT

Kevätkaudella 2020 on luvassa kaksi peli- ja opetusmatkaa. Ensimmäinen suuntautuu maaliskuun puolivälissä Malloracalle Pula Golf Resportiin ja toinen huhtikuun loppupuolella Tsekkeihin, jossa kohteena on Konopiste Golf Resort & Spa.                    Tervetuloa mukaan aloittamaan pelikausi hyvissä ajoin!

Aloita pelikausi maaliskuussa mahtavalla peli- ja opetusmatkalla Mallorcalle. Kohteena upea Pula Golf resort. Teen matkan yhdessä Suomen parhaan puttivalmentajan ja muutenkin huipputyypin Petri Parviaisen kanssa. 

Luvassa huippuvalmennusta, unlimited golf, hyvää ruokaa ja rentoa meininkiä upeissa puitteissa! Varaa paikkasi ajoissa, että mahdut mukaan alkukevään parhaalle reissulle!

Lisätiedot

OnGolf_Tolonen_Parviainen_Mallorca_Pula_

Kevään toinen reissu on MINI-TEHOSTARTTI Konopiste Golf Resortiin Tsekkeihin 19.-23.4.2020.

Teen reissun yhdessä yhden Suomen suosituimman valmentajan Heini Haapalan kanssa. Nimensä mukaisesti luvassa on tehokas viiden päivän startti golfkauteen! Viisi kierrosta golfia kahdella eri kentällä, huippuopetusta harjoitusalueilla sekä kentällä ja vierailu Velkopopvickyn panimolla. Tästä on hyvä lähteä tehokkaalla startilla kotimaan pelikauteen!

Lisätiedot

TILAA UUTISKIRJE

Helsingin Golfklubi

Talin Kartano

(Talin Puistotie 12, navigaattoriin)

 

Email: henrikki.tolonen@gmail.com

Tel: +358 50 525 5685

OTA YHTEYTTÄ

  • Facebook - Black Circle

© 2018 by Birdie Unlimited Oy