TRACKMAN SIMULAATTORI TALIN MAKASIINI

Powered_by_Trackman_web.png
Unleash_Branding_1920x10803.jpg

Trackman vuoro 

1h 55 min 50 € 

Talin Kivimakasiinissa tulee olemaan sisäkaudella 2021-22 mahdollisuus vuokrata Trackman 4 lomaan käyttöön joko simulaattoripelaamista tai harjoittelua varten.

Vuoroja on pääsääntöisesti tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin.

Huom! Simulaattorivuorot ovat tarkoitettu vain HGK:n jäsenille.

Yksi vuoro kestää 1h 55min, jotta varausten välissä on 5min tauko/ aika vuoronvaihdolle. 

Yhden 1h 55 min vuoron hinta on 50€ ja pelaajamäärää vuorolle ei ole rajattu.

Pelaajamäärä vaikuttaa siihen monta reikää ehtii vuoron aikana pelata.

Trackmanilla voit kenttien pelaamisen lisäksi myös harjoitella Practice-osiossa tai pelata erilaisia haasteita Games-osiossa.

Simulaattorissa on tällä hetkellä yli 130 eri kenttää ympäri maailmaa ja niitä lisätään koko ajan. Eli vaihtoehtoja riittää. Mukana on myös ns. Pebble Beach paketti eli Pebble Beach, Spyglass Hill ja The Links at Spanish Bay.

Trackman kentät 

hualalai.jpeg
StAndrewsOldeve.jpg

Ajanvarauskalenterissa on nyt varattavissa ajat tammikuun alkupuolelle, lisää aikoja avataan aina n. kk. etukäteen.

Maksuohjeet saat sähköpostiisi samalla viikolla kun sinulla on varaus. Voit maksaa kortilla tai laskulla sekä myös Smartum, Edenred, Epassi ja Eazybreak käyvät maksuvälineiksi.

Saat myös muutama päivä ennen varaustasi sähköpostiisi ohjeet simulaattorin käyttöä varten, jotta voit tutustua niihin etukäteen.

Kivimakasiiniin pääsee sisään bägikaapin avaimella. Jos sinulla ei ole bägikaapin avainta, niin voit hakea itsellesi avaimen Kivimakasiinin oveen HGK:n toimistosta sen aukioloaikoina. 

Huomioithan, että Kivimakasiinin simulaattorin lyöntialue on kohtuullisen ahdas ja tästä syystä vasemmalta puolelta lyövien tila on hiukan rajallisempi kuin oikealta puolelta lyövien. Käythän tarpeen tullen varmistamassa etukäteen ennen varaustasi, että mahdut lyömään simulaattorin lyöntipaikalle.

Trackman tulee olemaan simulaattorikäytössä kiinteästi kiinni lattiassa, joten sitä ei pysty käytön tai pelaamisen aikana siirtämään. 

Jokainen käyttäjä käyttää tilaa omalla vastuullaan.

 

Lue lisää Trackman simulaattorista

Lisätietoja simulaattorista ja vuoroista antaa Henrikki Tolonen.