top of page

3D SWINGI- ja LIIKEANALYYSI

Näyttökuva 2021-11-17 kello 13.31.22.png

3D analyysi ja harjoitukset


60 min. 100 €


90 min. 135 €

Olen käyttänyt 3D laitteistoa vuodesta 2011 asti enimmäkseen kilpapelaajien kanssa. 3D analyysi sopii kuitenkin kaikentasoisille pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään mitä omassa kehossa tapahtuu swingin aikana ja mihin omassa harjoittelussa kannattaisi keskittyä. 

Käytössäni Polhemuksen elektromagneettinen laitteisto ja 3-sensorisysteemi. Aiemmin käytin sekä AMM:n ja GolfBioDynamicsin ohjelmistoja, nykyisin käytössäni on Bull3D ohjelmisto. Analyysiä varten pelaajalle kiinnitetään sensorit ala- ja yläselän kohdalle sekä yksi sensori tulee golfmailaan kiinni. Pelaajan ylä- ja alavartalosta myös digitoidaan muutamia eri kohtia, jotta saamme kehon mittasuhteet oikein.

Pelaajan lyötyä muutaman lyönnin käymme alkuanalyysin yhdessä läpi ja katsomme mitä löydöksiä se paljastaa pelaajan liikkeestä. Löydösten perusteella käymme läpi asian tai asiat joihin omassa harjoittelussa olisi hyvä keskittyä. Käytämme apuna 3D ohjelmiston live- ja biofeedback-toimintoja sekä videota.

Jokainen saa omasta 3D-analyysistä raportin sähköpostilla, sekä harjoituksista kuvatut videot Onform-applikaation kautta.

Esimerkkiraportin löydät tästä

Hank-Tolonen_black_high-res.png
Näyttökuva 2021-11-17 kello 14.32.58.png

Raportin lisäksi pelaajan liikettä voidaan tarkastella mistä kohtaa swingiä halutaan ja  mistä tahansa kuvakulmasta halutaan. 

3D mittaa mm. mailan, pelaajan ylävartalon ja lantion kierto-, sivuttais-, eteen/taakse- sekä pystysuuntaista liikettä. Se mittaa niiden liikemääriä, suuntia, nopeuksia sekä ajoituksia​. 

Jos olet kiinnostunut 3D analyysistä, niin ole yhteydessä ja sovitaan aika. 

bottom of page